Projekt GPS ponúka Púť za svoje povolanie netradičným spôsobom

Projekt GPS ponúka Púť za svoje povolanie netradičným spôsobom
13. mája 2021 andreas

Saleziánky z projektu GPS pripravili pre dievčatá opäť ponuku zameranú na rozlišovanie povolania. Púť za svoje povolanie je konečne po dlhom čase akcia naživo. Záujemkyne môžu putovať priamo s GPS tímom alebo netradične aj samy. Po púti bude krátke online stretnutie zamerané na zdieľanie skúsenosti a zážitkov.

„Hoci koronavírus nás stále obmedzuje, nás to nezastavuje. Chceme sa spolu s Vami modliť za Vaše povolanie. Preto Vás pozývame vykonať si púť za svoje budúce povolanie. Samozrejme v rámci opatrení,“ uviedla v pozvánke pre dievčatá sestra Ala Badačová, členka tímu GPS. Organizačne je púť jedinečná, lebo dievčatá môžu putovať do mariánskych svätýň na Slovensku aj samy, kdekoľvek a s kýmkoľvek. Potrebné je urobiť si púť do 6. júna 2021.

GPS tím, v súlade s korona opatreniami a nariadeniami, ponúka aj spoločnú púť pre východ a západ. Do Marianky 15. mája a do Šaštína 22. mája so sestrou Jankou Obalovou. Záujemkyne sa môžu prihlásiť na maily malazornicka@gmail.com. Pre východniarky sa uskutoční púť so sestrou Ali Badačovou 5. júna do Levoče. Viac info cez mail alena.badacova@gmail.com.

Po vykonaní púte, bude pre účastníčky online zoomové stretnutie 6. júna 2021 o 16:00 hodine. Dvojhodinový program bude o zážitkoch z púte, rozprávaní a zdieľaní fotiek z tohto vzácneho momentu. Prihlásiť sa treba mailom na gps.fma@gmail.com do 1. júna 2021.

Bližšie informácie o Púti za svoje povolanie nájdete na plagáte alebo na gps.fma@gmail.com. Priebeh a zážitky účastníčok môžete sledovať na webovej stránke salezianky.sk alebo na facebookovej stránke gps saleziánky.

Dagmara Čepelová, FMA

The post Projekt GPS ponúka Púť za svoje povolanie netradičným spôsobom appeared first on Zasvätený život.

(Zamyslenie zo stránky zasvatenyzivot.sk.)