Edícia Viera do vrecka 2021: Nebudete v nej len listovať, témy si vychutnáte.

Edícia Viera do vrecka 2021: Nebudete v nej len listovať, témy si vychutnáte.
6. novembra 2020 andreas

Edícia Viera do vrecka z dielne Vydavateľstva DON BOSCO je praktický materiál vo forme malých, praktických brožúrok, ktorý každému dospelému kresťanovi môže pomôcť rásť vo viere. Jednoduchým spôsobom vysvetľuje niektoré pravdy viery alebo rozoberá témy, ktoré sa týkajú náboženstva a spoločnosti. Ide o témy ako duchovný rozvoj, výchova, vzťahy, Biblia, história, oddych, psychológia a iné.

Útla brožúrka je určená jednotlivcom, rodinám, ale aj farnostiam ako pomoc pri vzdelávaní veriacich. Autori na štyridsiatich stranách predkladajú aj tie najzložitejšie témy jazykom, ktorý je čitateľovi blízky a zrozumiteľný.

Edícia vychádza viac ako desať rokov a od začiatku si nachádza miesto v srdciach tisícov predplatiteľov po celom Slovensku. Na rok 2021 pripravujeme pre našich čitateľov tieto témy:

  • Očkovanie. Áno alebo nie?
  • Sme unavení kresťania? Čo s tým?
  • Pútnické miesta na Slovensku
  • Otcovstvo alebo čo robí muža mužom
  • Duchovné cvičenia na ceste k Bohu
  • Sloboda, po akej túžime, a tá pravá
  • Katolícke učeníctvo – nová tvár kresťanstva
  • Pestrosť života vo farnosti
  • Čo pre mňa vysníval Boh?
  • Augustín a Tomáš Akvinský. Zoznámte sa
  • Ako hovoriť s deťmi o sexualite?
  • Priateľstvo, neraz vzácnejšie než láska

Pridajte sa do našej „rodiny“ a objednajte si edíciu Vieru do vrecka. Nebudete v nej len listovať. Témy si môžete vychutnávať. Tak, ako naši čitatelia:

Super spracované témy. Vždy ma prekvapí, koľko sa toho do brožúrky vmestí. Pripravujeme si podľa vašich tém aj stretká. Ďakujem za vašu prácu.“ (Anka)

Vieru do vrecka prečítam rýchlo to ma na nej baví. Sadnem a prečítam na jeden šup. Je to vždy veľmi povzbudivé čítanie.“ (Martin)

Darovala som predplatné mojej tete na narodeniny. Mali ste vidieť tú radosť. Vždy mi pošle SMS-ku, keď jej príde brožúrka do schránky. Potom sa o témach spolu rozprávame.“ (Janka)

Predplatné edície na rok 2021 za 12 brožúrok so zakladačom je 17,50 €. Brožúrky prichádzajú predplatiteľom každý mesiac priamo do poštovej schránky. Edíciu môžete tiež darovať – ako hodnotné čítanie na celý rok pre svojich blízkych. Predplatné ako darček tu: http://www.donbosco.sk/tovar/edicia-viera-do-vrecka-2021-ako-darcek. Brožúrky je možné objednať si aj jednotlivo, cena za kus je 1,80 €.

Objednať si edíciu môžete jednoducho na e-shope vydavateľstva www.donbosco.sk, mailom vieradovrecka@donbosco.sk; prípadne nám zavolajte na telefónne čísla 02/5557 2226 alebo 0903/962 029. Link na predplatné edície tu: http://www.donbosco.sk/tovar/edicia-viera-do-vrecka-2021.

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela s osobitným poslaním šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných kníh. Viac o nás na stránke www.donbosco.sk.

The post Edícia Viera do vrecka 2021: Nebudete v nej len listovať, témy si vychutnáte. appeared first on Zasvätený život.

(Zamyslenie zo stránky zasvatenyzivot.sk.)