Pri príležitosti 2. výročia blahorečenia Alfonzy Márie vychádza kniha jej príhovorov a audioknihy

Pri príležitosti 2. výročia blahorečenia Alfonzy Márie vychádza kniha jej príhovorov a audioknihy
10. septembra 2020 andreas

Pri dnešnom 2. výročí od blahorečenia Alfonzy Márie Eppingerovej, zakladateľky a panny vychádza kniha jej príhovorov aj audoknihy v spolupráci s Rádiom Lumen.

Príhovory bl. Alfonzy Márie Eppingerovej

Výnimočnosť, duchovnú hĺbku a nadčasovosť príhovorov Matky Alfonzy Márie Eppingerovej, zakladateľky Kongregácie sestier Božského Vykupiteľa, jedinečne pochopil Ignace-Claude Busson, kňaz a očitý svedok jej života svätosti a vydal ich knižne. Svojím duchovným zrakom videl, že sa stretol so svätou ženou, ktorá neobyčajnou citlivosťou na vanutie a podnety Ducha Svätého poznačila svoju dobu a svojou angažovanosťou vedela odpovedať na jej potreby práve vynikajúcou formáciou sestier. Knihu si môžete zakúpiť vo Vydavateľstve ZAEX alebo v Kníhkupectve Zachej.

Audioknihy

Vydavateľstvo Dobrá kniha v Trnave vydáva AUDIOKNIHY o blahoslavenej Alfonze Márii a jej sestrách s dovolením Rádia Lumen, kde tieto nahrávky v rokoch 2016, 2018 a 2019 postupne vznikali v podaní :

  • interpretky Hildy Michalíkovej, slovenskej herečky, interpretky poézie a prózy, televíznej dramaturgičky a prvej televíznej hlásateľky (1956),
  • interpretky Mgr. art. Ľudmily Swanovej, slovenskej herečky, rozhlasovej hlásateľky a pedagogičky
  • zvukového majstra Ing. Matúša Brillu.

Redakčno-dramaturgickú prípravu a výber hudby zrealizovala Mgr. Andrea Eliášová, PhD., dlhoročná redaktorka Rádia Lumen a členka Duchovnej rodiny Kongregácie SDR.

Svätou omšou za dar blahorečenia budú ďakovať sestry 12. septembra 2020 o 8.00 hod. v Kostole Milosrdných bratov, Nám. SNP v Bratislave.

Zdroj: http://www.alfonza-maria-eppinger.com

The post Pri príležitosti 2. výročia blahorečenia Alfonzy Márie vychádza kniha jej príhovorov a audioknihy appeared first on Zasvätený život.

(Zamyslenie zo stránky zasvatenyzivot.sk.)